sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Loppeteista - J.Oksa voittoon Suomen kovimmassa loppet-haasteessa!

Hienoa!
Uskomatonta sisua ja sulaketta vaatii lappaa Vuokatin 60km, and make it double please!
Monesti suurimmalla osalla ihmiskunnasta tajunta on jo sumentunut yhdella kiekalla. Ta!? No, Joksa vetas tuplana ja pari patukkaa ootellessa. Hiienosti oli matalapaineturpo nakuttanut raskaassa kelissa. Samassa kisassa normi 60:lla Jani Oulusta oli napannut pronssia perinteisella.

Ennen tata tapahtunutta: monia Paksumahoja Pertin hiihdossa. Huuhdottiin paljon hopeaa. J.Oksa, Yrtsi, Kaitsu ja lisaksi monta muuta hyvaa hiihthoa. Yskhittaa. Alla oli muuten tiimiin yksi kksoo-voitto pe aamulta. Peran hengastymisten jalkeen edessa TerWa-viikonloppu.

Voi veljet sitten sita vessapaperin kulutusta taas ennen starttihetkea. Taisi porukka olla valmiina! Ja taas lauantaina todella natkuluminen taival eessa, mista vxxxsta tata vitia riittaa?! 10lta Hiukkavaaran rannista starttas puolitusinaa jenkkakahvaista hikoilemaan. Yrtsi paivan PM-nopein, ja hei - loistohiihdolla! Mahtavaa!!! Oli asennetta , jengaa ja kuntoa! J.oksa, raaka-Arska ja Mika hopian makuisesti omilta ringeilta ulos. Paksuin hiihteli lady-sarjan mukana aistien lopun happea imevaa lopputaistelua. Kerrassaan hienoa urheilun tuntua... Ja sitten efter-skit oli kuulemma osin suomalais-ugrilaista perussettia. Kuulemma.

Seuraava viikko palauteltiin, etittiin verkkareita, remontoitiin ja nuoltiin haavoja. Arpea siella, arpea taalla.

No, kevaan parhaat kelit on viela edessa, samoin monta loppettia ja liukkaita latuja on viela varmasti naatiskeltavaksi!

t. PKoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti