lauantai 8. tammikuuta 2011

Su 9/1 peekoo 40-50km

Raaka-Arskan kanssa tartattiin 9.00.15 Haapalehdosta kohti päivän peekoo-reittiä. Matkaa taiteltiin rauhallisesti ja lopulta reittiliikenteeseen tarttuivat mukaan Markku, Kimmo ja lopulta Kake opettaen meille miten pitää reenata! Mukava rauhallinen 3-tuntinen. Ens su ehkäpä pertsaa - aikataulusta ja paikasta tietoa lähempänä kanavalta... /K
**********************************************************
Pkoo-letkajenkaa tarjolla huomenaamulla klo 9.00 alkaen. Bussi lähtee Haapalehdontien päästä parkkipaikalta tuolloin, Timosenkoskella ollaan noin 9.25 ja Auralla sitten n 9.45-9.50. Auralta kohti Herukkaa.

Mukaan voi siis liittyä matkan varreltakin.

Lumituprakkaa ja pikkupakkasta on luvassa ja selekä on kipeä -> hiihtoa luistellen. Tarkotuksena lepposa matkavauhti ja yksitavuista juttelua. Matkan varrelle sekoitetaan 5-10 x 150m reipasta pätkää senhetkisten veturien tarjoilemana.

J.Oksahan kepitteli ainakin 100km tänään mukavassa pakkaskelissä. PKoo mukana sprinttiviestissä Sepen kanssa - tuloksena podiumipaikka yleisessä tosin tovi perässä kärkipareja, mutta jalat ei toimineet 250m pidempää. Höpsistä meni, kun het alussa kaasun aukaisi selälleen ja sen jälkeen reiskat oli käsitelty viadolorosa-tasolle lopuille 2,75km:ille... uskomatoman pitkältä pari kilsaakin voi tuntua kun millmoolit jyllää persauksissa! Mutta kyllä urheilu on kivaa ;-)

Kaitsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti