tiistai 26. huhtikuuta 2011

Jalat marakuntoon kolmessa viikossa

Nyt tarttis jalostaa talven hiihdot ja juoksemattomuus marakuntoon kolmessa viikossa.
Elikkä suomeksi sanottuna siis juosta jalat kipeiksi parina lauantaina peräkkäin.
- La 30.4 klo 8:00 Ouluhallin parkkipaikalta suuntana Oulujoen varsi-Nalsku. Ätzendällä about 20-25km n. 5:30/km höntsää.
RAPSAA: Klo 10:02 ja päivän ensimmäinen lenkki heitetty. 23km ja 2:02 (5:15/km). Mukana Kimmo, Jussi, TKoo, Juha, Jamo, Skippy ja J.Oksa. Timo H ajeli kohti Paavo Kuosmasta ja Timo O keräsi voimia iltapäivän koitokseen. Arskan poissaoloa hämmästeltiin porukalla.
Kyllä porukassa lenkkeily on sitten hauskaa. Olisi ollut aika puuduttavaa vetää kahden tunnin hölkkä issekseen, mutta kaveriporukassa se menee kuin siivillä. Ens viikonloppuna sama uusiksi, hieman pidennettynä ja napsun kovempana. Muutama PM jo varmistanut osallistumisensa, joten saadaan varmaan ainakin saman verran paksuja mahoja ratalle ens lauantaina.
- La 7.5 klo 8:00 sama paikka ja sama suunta. Matkaa olis tarkoitus jatkaa muutamalla kilometrillä. Tsiis 25-30km. Vauhti sama tai napsun kovempi. 5:00-5:15/km
RAPSAA: Klo 10:30 ja päivän pitkä paketissa. +4c lämmössä ja tihkusateessa maaílmaa parannettiin ja sielua hoidettiin neljän miehen rivissä; Timo H, Jussi, Kimmo ja J.Oksa.

Matkaan lähdettiin perinteitä noudattaen Ouluhallilta Oulujokivarteen, sieltä rautasillan kautta Tuiran uimalaan, Merijalin rantaan, Toppilaan, nalskuun, Edeniin, Pikisaareen, torille, Heinäpäähän, Jääsalontielle ja sieltä Höyhtyän ja Karjasillan kautta takas Ouluhallille.

Garmin naputti 30km ja 2:28. Vauhdiksi saatiin siten elektroniikan mukaan 4:57/km, joka lienee veteraanipaksumahoille ihan kelvollinen sub 3:30 maravauhti. Loppuun otettiin vielä kiristetty kilsa reiluun neljään minuuttiin. Kivaa oli taas kerran. Kiitos osallistujille!

Nyt pitäis sitten uskoa, että jalkojen iskukestävyys on riittävä ja tyytyä loppuajasta lyhyempiin ja terävämpiin lenkkeihin. Aikaa paukkuun on vielä kolme viikkoa, joten reilun viikon kestäis vielä treenailla ja sitten ruveta kerään nälkää maralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti