maanantai 15. lokakuuta 2012

Muddy-X - upottavaa turvetta ja sikaliposia pitkoksia!

Eilen Paksumahoista rivissä Tykinkuula, Kake ja eka kertaa MTB rogainessa Timppa.

Paikkana komeat maastot Isokankaan, Hiukkavaaran, Kiekonmajan, Sankivaaran ja Pilpakankaan parhaissa palasissa ja tämä kattaus Sepen haastavalla laudalla, ERITTÄIN hyvällä kartalla ja haastavalla bonusradalla... Reittisuunnitelma kasaan ja menoksi!

Startin jälkeen kasassa kovia pyörittäjiä ja meno oli makosaa. Maaston makuun ja Sepen tämän kerran hyviin rastipisteisiin päästiin makuun luistellessa Kalimenvaaraa alas suolle ja siellä pyörän upotukset suohon ja puhinaa pönttöön! Rastilta eri reitinvalinnat - peesissä Kake ja Hannu, Jukka ja Pekka lähti kiertään polkua pitkin... Päästiin piikkipaikalle ja saavuttiin kalalammelle Kaken kans keulilla. Pitkoksia maisteleen ja olihan ne liukkaat! meikäläisen pyöräkengillä juoksu oli hengenvaarallista ja otinki tukea nivusia myöten suosta muutamaan otteeseen Kaken loikkiessa pitkoksia rennosti! Lisäksi lähimme kiertään väärää kautta rastille ja Hannu ja Jukka kuittas etumatkan siirtyen pikkaseen johtoon...
Vanhan tervahiihtouran varrella olleelle lammikolle lähimme tuuppaan karkulaisia kiinni, mutta imuun ei päästy. Jukka huitas liian aikasi poluille ja ajoimme Hannua hiillostaen rastia kohti mukavaa endurohiekkauraa kuumalla sykkeellä :) raskasta ja ihanaa! Hannu paino ku pirulainen hiekkatietä menemään ja maantielle tullessa reitit eros - Hannu lähti suoraan etenemään ja me kierrettiin reilusti tietä pitkin ja alakautta vielä lisäpätkä pikeä ja vola, päästiin takas keulaan! kohti Sanginjokea ja odotettavissa oli kulkusten karkaisu!?

part 2 ja 3 reissusta myöhemmin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti