sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Pimiä Rogaining Oulu 5.-6.10.2018Viime vuodesta viisastuineina päätimme pitää vauhdin kontrollissa ja katseen tiessä. Viikolla pimeässä tehty pyöräsuunnistusharjoitus muutamalla läheltä piti tilanteella höystettynä tuki entisestään päätöstämme.
Tuohon päätökseen nojaten oli helppo päätös suunnata uusille urille ja pois taajamasta vaikka järki sanoi, että jos pisteitä meinaisi kerätä niin pitäisi pysyä mahdollisimman paljon kestopäällystetyllä tiellä. So not, met poijjat lähdettiin Arskan kanssa kohden Oulunsaloa, Sarkkirantaa ja Köykkyriä.
Olikin mukava vedellä itselle oudompia teitä ja polkuja pimeässä yössä vaikka Sarkkirannan soisilla urilla tulikin mieleen ettei tänne kukaan paikallistuntemusta omaava olisi lähtenyt sotkemaan. Jännää kuinka oudolta Köykkyrikin näyttää pimeässä. Laavurastille ehdimme juuri ja juuri nauttimaan viimeiset makkarat. Ei tässä nyt niin kiire ole etteikö tulistelemaan ehtisi.
Iinatin "majakkasuunnistus" ja "halloweenpolku" olivat hienoja oivalluksia järjestäjiltä. Nämä kahlattuamme suuntasimme tutummille urille kohden kotikulmia ja keskustaa. Noilla huudeilla saattoi ajella muutamia välejä karttaa katsomatta. Niin kuin aina niin lopussa meinasi tulla kiire ja taisimmekin olla ainoa porukka joka viihtyi radalla sakkopisteille asti.
Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti