sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Haukiputaan combo rogaining

Heikki ja Jukka olivat organiseeranneet jälleen mukavan lenkin: ohjelmassa 2h juoksua ja 3h mtbtä rogainingina.

Matkaan lähettiin Tuomon kans parina ja 1Life veti triona. Het alussa näytti, että pojat meinaa painella. Perään siis ja haave peekoolenkistä sai kolauksia kun eihän sitä voinu antaa selkien kadota.
No aluksi välillä tiellä yritettiin paeta poikia, mikä onnistuikin osin ja vauhtikin kävi reippaana per km hetkittäin. Sitte sössin parit kiemurat ja taas oltiin kasassa. Tämä tapahtu 2krt ja sitte vejettii tovi kimpassa. Miettien juoksun loppuratkasua. kateltiin karttaa ja haettiin vielä yks lisärasti joka ratkas. Pojat kiirehti pyörälle, met vejettiin kaikki pojot plakkariin ja vaikka reitti toteutui hassulla planilla meni se 5min allle heikin ennakoiman ajan!?
Pyörällä aluks jalkoja lämmittäen, 8p eka talteen ja sitte kohti 10p rastia. Montulla tuli heitettyä parit mutkat, kun kartasta ei saanut selvää ja muistiinpanoissa luki montun jälkeen vasen. Tiellä nähtiin 1elämä ja takaa-ajo kutkutteli. Seuraavaksi oli yks pätkä hienoa hiekkakiimaa jota riitti pahus vain kolmisen kilsaa. Meno jatkui mukavana kohti Hämeenjärveä ja jalkauduimme ottamaan kankaan reunan montturastin. Kartalla ei näkyny polkuja, joten juostiin, mutta pyörällähän ois päässy lipulle. Sounot, pisteet talteen ja etiäpäin. Viijes reittimme rasti ei sitte nasahtanut nätisti ja siinä varmaan 6min tuli pyörittyä hukkaan... No, samaa pyörintää oli tehny Mikko ja 1Life, mikä lohdutti jonni verran. mutta kävimme ympyrään tullessa itse asiassa 40m päässä lipulta, mutta kun oltiin tultu jo tovi montun päästä, ni piti alkaa pörräämään. Uusintayrityksellä palanut 'volvo' sitte löytyi. Tympäsi, löysättiin kaasua. Loppu tultiin suuremmin puristamatta, mutta saavutettiin Emittiväliaikojen mukaan viimesen 3 vartin aikana reilusti 1lifea. Toki viimeseltä rastilta maaliin tuli polkastua ja maantiellä testattua 29n aerodynamiikkaa. Hyvin se kulkee, tiellä ja polulla! Loppu 15min ajettiin kovaa siis.  
Kaikki rastit talteen ja loppuaika n 3h54min.

Hyvä Lenkki, kiitokset Tuomo lenkkiseurasta, Heikki & Jukka järjestelyistä  ja kisailijat taas mukavasta rastirallista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti