tiistai 1. tammikuuta 2013

7th. Suzhou New Year Run


Ronin ansiokkaasti jo seitsemättä kertaa putkeen järjestämä uuden vuoden juoksu keräsi tänä (siis viime) vuonna ennätys osanoton yli sadan kestävyysjuoksuun hurahtaneen trikoopöksyn sännätessä matkaan Golden Lough’n clubitalolta Suomen lipun heilahduksen saattamana. Lähes varman perimätiedon ja tavallisesti niin luotettavista lähteistä saamamme tiedon mukaan kyseessä olisi pitkäikäisin suomalaisen järjestämä juoksutapahtuma Suomen rajojen ulkopuolella. Tässä olisi tapahtuma ja aktiivinen ulkosuomalainen juoksukerho, jonka Juoksija-lehtikin voisi noteerata. Tänä vuonna myös ajanotto sai täysin uuden ulottuvuuden Askon tullessa Hangzhoun maalikyliltä kellottamaan meille reaaliaikaiset tulokset. Ensimmäistä kertaa tapahtuman pitkässä ja perinteikkäissä historiassa tulokset saatiin kokonaisuudessaan printattua seinälle saman vuoden puolella. Ne tulivatkin todelliseen tarpeeseen sillä aina kun uusi A4 saatiin teipattua seinälle niin se katosi puolihuomaamattomasti paikalliseen povitaskuun. Lieneekö kylillä puutetta paperista vai reaaliaikaisesta informaatiosta, en minä tiedä, mutta hyvä että tieto kelpasi. Palkintojenjaon kruunasi tietysti Lucky Draw, joka on Kiinassa arvoasteikossa heti kolmantena, syömisen ja lähes aina oikeassa olevan partyn jälkeen. Paljon kunniakkaampaa onkin saada palkinto arvonnan kuin tulosten perusteella. Ei se sijoitus vaan osanotto, kuten tavataan sanoa.

Mukaan saatiin puhuttua myös suomalaisen matkatoimiston mukanaan kuljettamia turisteja, joille kokemus oli about koko Kiinan matkanmatkan kruunu. Vaikeaa oli toki selittää muulle matkaseurueelle, että sorry kun poistun vahvuudesta uuden vuoden iltana muutamaksi tunniksi, mutta nyt on ihan pakko päästä juoksemaan, heh J

Kiinalaisten vahvasti dominoimassa tapahtumassa saatiin kuitenkin hienosti länkkäreiden nelosvoitto naisten sarjassa, jossa vahvaan Suomirintamaan kiilasi vain toiseksi sijoittunut jenkki. Mari nappasi jo kuudennen voittonsa Suzhoun uuden vuoden juoksussa, Natan ollessa kolmas ja Sarin maaliviitoituksella eksymisestä huolimatta hienosti neljäs. Miesten pääsarja oli vahvasti paikallisten hallinnassa, kolmen kärjen vetäessä 35min vauhdilla. Vanhojen miesten sarjassa taktisten kömmähdysten, loukkaantumisten ja joulukinkun mukanaan tuomien 3kg/mies johtuen jäätiin selkeästi alkuperäisestä kolmoisvoitto tavoitteesta. Suomitrion kirjatessa kuitenkin hienosti sijat 2. 4. ja 5. Kaurin juuri toisella kymmenellä oleva nuorisoketjukin kirmasi siihen malliin, että on vain ajan kysymys milloin valta vaihtuu talossa ja puutarhassa. Myös Paksumahakannustus oli kohdallaan koko allekirjoittaneen tyttötrion hurratessa ja kuvatessa radan varressa.
Tilastonikkareille tiedoksi PM data: 2./38:58/166bpm.
Vajaan parin viikon päästä olisi seuraava häppening, kun Timo O’n kanssa käydään sipaiseen China Coast Marathon HongKongissa. Sitä ennen ainakin viikko peri-PM tyylistä lappamista lähinnä suksilla ja MTB'llä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti