tiistai 12. heinäkuuta 2011

rastirännin välipäätös

Tänään tuli kurjuutta taivaalta kaatamalla… Keli ei sinänsä ollu huono, kun liikkeelle pääsi ja varsinkin juoksussa viileys oli mukavaa helteiden jälkeen. Pyöräretkellä jäkälä oli ku pesusientä, hiekkaurat mutavelliä, hyväkulkuiset tiet liejukunnossa, polviin asti rapakoita, kuraa, mutaa paskaa ja kaikkea pärskyi naamalle, kartalle, reisille, suuhun, silimiin. Kaikkea paitsi hikeä, joka on ollut aiemmilla MTB-o-reeneillä melkeinpä suurin haaste.
Ankarissa keleissä ne timantit hioutuu? Ei tuntunu siltä. No takas ajellessa pohdiskellessa kalenterin olis pitäny näyttää tähän väliin palautteluviikkoa. Hiihtoliiton rytmityksessäkin oltas himmailun kohilla. Yks maalimanmestarin valmentaja muuten kauhisteli Wellun reenejä, ite oli sillon pehmittämässä 2 tunnin kohilla Mexicon soutähteä, joka oli yltänyt parraimmillann world top teniin. Niin, reenikirja ois tarpeen. tällä hetkellä aina lenkille lähtiessä tyhjennän mittarissa tilaa uudelle setille poistamalla vanhimman login... Päiväkirja on outo sana. Polarin mittarissa on pylväitä ja niihin pitäs saada sopiva trendi, ei Kiinan muuri ;)

Luonto kertoi aika pian, että menomonot ei ollu sattunu jalkaan. Siinä se harjotuksen seuranta aukes koko aukeamalle ihan itekseen. Roppa on tilassa jossa tossu tökkii, syke ei nouse, kampi ei pyöri ja päässä soi ujelluksen lisäksi säkkijärvenpolokka. 3 viikon reenirastiränni ja mäkitreenit on syöny mehut ja aivoissa jodlaa ulaääni. Suunnassakuluku on ku päissänsä hoipertelis. Lippuja ei nää - Ei vaikka vieressä seisos. Tossu tökkii jäkäläkankaallakin – joka rastivälille mahtuu konttausottoja. Pyöräki mennee minne sattuu ja katse hortoilee muualla kuin kartassa. Kartan heikot polut viuhahtelee ohi kuin luotijunasta kattelis, ei ällyy vaikka kartta sannoo että pian pitäs kääntyä. tai että suoraan pitäs jatkaa. Ja pyörän kans juoksemalla on varmasti nopeampaa ku ajaa vieressä kulkevaa tietä - oikominen on pop.

Heitän MTB:n orrelle (huoltoon), tossut kuivumaan ja luen viikko jotakin ihan muuta ku karttaa. Jään Joksalle kipinämikoksi 1,5 viikoksi ja toivon että hiillos on kunnossa leimahtamaan anakynnykselle la 23/7 klo 8.55.
t KipinäKoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti