lauantai 3. syyskuuta 2011

sporttinen elokuu

Päivityksissä ollut laiskuutta... no, lyhyt yhteenveto kuluneesta kuusta:
- tunturisuunnistus: Wellu ja Mika komeasti toisena P40-sarjassa! meno vahvaa, varmaa ja fiksua. Sepe ja jojo-Kaitsu 6:tena, reitille saatiin sisällytettyä uusi etenemismuoto suouinti, jossa Koolla meinas olla rimakauhua. no kun Sepe alkoi kauhoa, niin eihän siinä auttanu ku hypätä sekaan. pohjatonta mutaa ja mäskiä riitti pariksi minuutiksi ja "rantautuessa" kartta suussa syke oli huipusssaan, happi vähissä ja boonuksena loppumatkalle kramppeja sinne sun tänne! mutta maalissa oli tunturiuskottavan näkönen - rahkan ja ravan kuorruttamana, jota järjestäjät kiitteli ja ihmetteli. Kimmo ja Vesku samassa sarjassa top tenissä ja Kimmoke ja Pasi varmalla kierrolla myös taasen tunturit vallottaneena.
Keli oli loistava ja tällä kertaa näin ensimmäistä kertaa Vuontiskeron hienoja maisemia! Aiemmin silmiin on sattunu kun räntä on hakannut silmiin...








Tuntirisuunnistuksesta jatkettiin Sepen kans Kilpisjärvelle samana iltana ja hyppäsimme vesitasoon, joka kiidätti meidät hetkessä karun kauniille Porojärvelle. Siitä alkoi kalastusmelontaextreme,
josta pidempiä herkkupaloja jaossa tötsän kera saunan lauteilla. Mahtava reissu, runsaasti superhauskaa melontaa huippujoilla, välillä hiukka fyysisempiäkin siirtymiä, isoja harreja, välillä vähä vettä kenkään ja kaikkea kivaa! Poroeno ja Lätäseno tarjosivat makean setin joka kesytettiin Sepen mainiolla Zodiac Jumbolla. Tuonne mennään vielä uudestaan...

Lapista etelään palatessa ehdin juuri ja juuri toppatakkimieheksi Kempele-maralle. Siellähän olikin kovaa suorittamista ja urheilun dramatiikkaa:
- Heikki puolikkaalla loistavasti taasen 1.24
- Masa alle 3.30, kannoilla Mikko ja Jykä rapiat 3.30 ajoilla. Dramaattisesti Jarilla loppu pensa 200m ennen maalia joutuen parin päivän letkutukseen.

Treenejä ja muuta karttarallia jatkettiin tunturista toivuttua. Pakaraprojektia startattiin Sepen ja Yrtsin kans tamppaamalla suu auki Rusko-tunturia. Runtelirallia Kimmon ja Wellun kans 4h, Jani veti alle referenssit ja kiitteli auliisti hirvilavarastia. Hege tarjosi Jatulista lähtien haastavan MTB-rogainen, jossa kävimme PM-triolla Tykinkuula, Phil Collins ja Erä-Jorma ratkomassa Heikin ongelmalautaa, jhon tuntui olevan hankala löytää meno- ja ulostuloreittiä. Pläni oli voittoipläni, mutta matka tökkäs 2.15 kohilla harmittavan vahinkoon Philin tökätessä mun perään ja takavaihtajaan, jossa korvakko sanoi poks ja homma oli game over. Tässä vaiheessa en vielä tajunnut, että alkumatkan tangon yli lento oli se joka vituttas koko seuraavan viikon. Ja taas Ismo Alangon (http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU) hittibiisi on rallataellut koko viikon päässä. No Wellu oli lopulta hienosti kolmas, Ana veti huippupitkän lenkin tetsaten rämettä pyöräniskassa 5km ja loppubanketti meni perinteisesti höpsistä makkaroiden, jägerteen ja oluen nuollessa haavoja. Onneksi Eksperttien diagnoosi oli, että puukkoa ei tarvi olkapäähän, ainakaan heti... nyt vedellään kuminauhoja tovi ja laitetaan käsi takas kuntoon.

Illissä Wellu ja Mika ehti vetästä jo aiemmin loistovauhtia, jota Wellu vielä parsi vetäsemällä viime perjantaina alle 17 min ja piikkipaikan! Aivan mahtavaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti